2015/08/24

EVERYTHING HAS CHANGED AND YET, I AM MORE ME THAN I'VE EVER BEEN

DSC_8735DSC_8768DSC_8712DSC_8784DSC_8747 (1)DSC_8765
Heippa taas!
Oon tehnyt aika paljon kaikkea sitten viime kuulumispostauksen. Oltiin roadtripillä ja ajettiin kaupunkiin nimeltä Oakville. Käytiin siellä parissa kaupassa ja ranskalaisilla. Noi ranskalaiset on jotain niin hyvää! Tuoreista perunoista leikattuja, namnam.
     Käytiin myös St. Jacobsissa markkinoilla ja en osannut odottaa mitään tollasta. Iso parkkipaikka täynnä kojuja missä myytiin vihanneksia, hedelmiä, leipää, vaatteita, juotavaa ja ties mitä. Ihmisiä oli monta tuhatta ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Ei siinä ihmispaljoudessa ja kuumudessa kauheesti jaksettu kierrellä, joten ostettiin vaan juotavaa ja mentiin istuskelemaan hetkeksi.
   Illalla lähdin koirien kanssa vielä lenkille. Mentiin vanhalle myllylle, josta lähti noin 7km pitkä luontoreitti metsän halki. Näky oli henkeä salpaava. Puut teki metsän ylle katon ja lehtien välistä aurinko loi säteitä metsään, oli ihan hiljaista ja tuli jotenkin tosi rauhoittunut olo. Menen kyllä uudestaan tonne lenkkeilemään, varsinkin syksymällä kun lehdet muuttaa väriä.
  Muutin eilen mun ekaan perheeseen ja olen paljon iloisempi jo nyt. Tehtiin eilen kaveriporukalla kaikkea kivaa ja on ihana huomata kuinka paljon avoimempia nuoret on täällä. Kaikki otti mut ilolla mukaan porukkaan ja tuntui kun oisin aina ollut näiden kaveri. Ollaan suunnitellu kaikkea kivaa tekemistä ja en malta odottaa et päästään toteuttamaan meidän suunnitelmia.
  Kesä jatkuu vielä pari viikkoa täällä joten aijon nauttia siitä kaikin voimin. Palaillaan! Jos on postaustoiveita, niitä saa laittaa tonne kommenttiosioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti