2015/12/13

BUFFALOVE

DSC_0977DSC_0756DSC_0903
Tervehdys!
Kuvat ovat viime viikonlopulta, Buffalosta. Kokosin myös pienen videoklipin sieltä, GoPro kulki taskussa mukana ja tuli kuvattua aika paljon sillä.
   Vaihto-oppilas viikonloput ovat parhaita, aina yhtä hauskaa ja enpä kauhean montaa muuta ryhmää keksi tähän hätään, jossa kaksikymmentäviisi ihmistä tulisi näin hyvin toimeen keskenään. Päästiin kiertämään Buffalo Billsien ja Sabresien kotiareenat, luistelemaan keskustassa, vaikka lämpömittari näytti plus yhdeksää. Oli läksijäisjuhlat australialaisille ja saatiin koulutus helmikuun reissua varten.
  Buffalo oli kaunis kaupunki, en kuitenkaan arvannut sen olevan noin kuollut. Ei kauppoja, ei pieniä kahviloita. Ei turisteja, ei mitään. Kadut oli tyhjiä, vain paikallisia liikkui siellä täällä. Kaikki rakennukset keskutassa on toimistorakennuksia, virastoja tai muita vastaavia. Oli ehkä vähän surullista nähdä, miten niin kaunis kaupunki menee "hukkaan". Viimeisten vuosien aikana kaupunkia on yritetty edistää muttei suurta muutosta ole vielä nähtävissä.
  Tämän porukan kanssa ei nähdäkkään enää, seuraavilla kerroilla mukana on myös ensi vuoden lähtevät vaihtarit. Tulee olemaan mielenkiintosta tutustua tuleviin vaihto-oppilaisiin, sillä vuosi sitten olin täysin samassa asemassa kuin he. Nyt saankin itse kertoa kokemuksia, fiiliksiä ja jakaa neuvoja. Lähtevät vaihto-oppilaat tarkoittaa myös kakskymmentäviisi uutta kaveria, paras asia koko vaihdossa. Uudet kaverit ja ihmiset.
  Tänään on kulunut tasan neljä kuukautta siitä, kun Kanadaan saavuin enkä ajatellut tehdä tänään mitään. Ensimmäinen päivä kahteen viikkoon, jolloin ei ole mitään tekemistä tai menoja. Keräilen itteäni, teen vähän jotain rästihommia mutta suurimmaks osaks otan täysin rennosti tänään. Välillä on hyvä pitää näitä päiviä, jotta jaksaa taas painaa kohti tulevaa. Ensi viikon perjantaina alkaa joululoma, olen super innoissani siitä ja tulevasta vuodesta. Palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti