2016/07/06

PIGEON FORGE, TENNESSEE

IMG_8324IMG_8355IMG_8411
IMG_7850IMG_8325IMG_8322DSC_9503IMG_8428
Tuntuu kuin oltaisi matkustettu jo viikkoja, mutta kuitenkin todellisuudessa ollaan päivässä neljä. Pitkien matkustusten, lyhyiden yöunien ja jatkuvan tekemisen takia, päivät tuntuu yhdeltä pitkältä hetkeltä eikä todellakaan enää tiedä mikä viikonpäivä on.

Vietettiin 4th of July ja sitä edeltävä ilta Pigeon Forgessa ja oli kyllä erittäin mielenkiintoinen kokemus ja paikka. En ollut ennen kuullutkaan tällaisesta paikasta, mutta yllätyin iloisesti. Päästiin kokemaan amerikkalaisin asia ikinä, nimittäin hevosshow jossa hevosten kanssa tehtiin temppuja ja näyteltiin Amerikan historia uudestaan. Musiikkia, hevosia ja kilpailua, erittäin tyypillistä. Eniten illassa kyllä yllätti se, että ruoka syötiin sormin samalla kun seurattiin esitystä. Tuntui vähän kömpelöltä syödä kokonaista kanaa sormin, mutta tällaiset asiat jää kyllä muistoihin pitemmäksikin aikaa.

4th of July tuntui kestävän ikuisuuden, viettiin yhdeksän tuntia Dollywoodissa jonka jälkeen loppuilta oli vapaa-aikaa. Dollywood on yksi USA:n parhaista huvipuistosta, enkä kyllä väitä vastaan. Kaikki laitteet oli todella hyviä, pääsin maailman nopeimpaan puuvuoristorataan ja puolentoista tunnin jonotus tähän laitteeseen kyllä oli sen arvoinen. En ole ikinä ollut laitteessa, jossa kävisin niin monta eri tunnetta läpi. Illalla käytiin puistokonsertissa ja katsomassa ilotulitukset itsenäisyyspäivän kunniaksi.

Pitää muuten mainita, että pikaruokaravintolat tulee melko tutuiksi tämän kuukauden aikana ja musta tuntuu, että olen nyt jo kyllästynyt niihin…

Palaillaan taas pian!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti