2015/10/15

151015

IMG_9076IMG_8945
IMG_8912
IMG_9197IMG_8961IMG_9095
Heippa!
Fiilikset on jo paljon paremmat sitten viime postauksen. Thanksgivin oli uusi kokemus, ei niinkään mikään hieno juttu, mutta uusi. Tapasin paljon uusia sukulaisia, äidin puolelta noin kolmekymmentä uutta ihmistä.
Viime viikkoina on tapahtunut paljon kaikkea, pieniä juttuja joista pitää muistaa iloita. Käytiin shoppailemassa siskon kanssa yksi päivä ja perheen kanssa syömässä Jack Astorsissa. On ollut homecoming tanssit ja spirit day. Koulun yhteishenki on niin paljon parempi kuin esimerkiksi meidän lukion yhteishenki Suomessa. Oli hauskaa kun kaikki pukeutui koulun väreihin ja kannustettiin futisjoukkue voittoon. Koulun vessoista löytyy jos jonkinlaista motivaatiotekstiä, kannustusta ja rakkauden tunnustusta.
  En ole ennen ollut teen ystävä, mutta nyt viimeisen vuoden aikana olen pikkuhiljaa syttynyt sille ja täällä Kanadassa sisko tietää kaiken teestä, joten sitä kuluu meidän perheessä ihan huolella. Löysin kaupasta PUKKA- teetä ja olin iloinen kun lempi makukin löytyi hyllystä.
  Syksy on vihdoin saapunut tännekkin, lehdet on jo vaihtanut väriä ja vaahterat on upeita. Joka päivä kuljen kouluun bussilla ja saan katsella ikkunasta puiden väriloistoa.
  Tuntuu, että viikko vasta alkoi ja nyt on jo torstai. Viikonloppuna luvassa kaikkea kivaa kavereiden kanssa. Palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti