2015/09/27

7090

DSC_0329IMG_8526DSC_0335IMG_8527IMG_8525Rotary jakautuu maailmanlaajuisesti piireihin ja mun piiri täällä Kanadassa on 7090. Jokainen piiri järjestää vaihto-oppilaille tapahtumia ympäri vuoden ja vaihtovuoden alussa on orientaatioleiri. Mun piirin orientaatio oli Norfolk County nimisessä paikassa, metsän keskellä.
   Viikonlopun tarkoituksena oli käydä läpi Rotarysäännöt, asioita joita meidän pitää vuoden aikana tehdä ja ymmärtää, sekä tietenkin tutustua muihin vaihto-oppilaisiin. Tämä viikonloppu oli paras tähän mennessä. Oli ihanaa tajuta. että niin moni muukin on ihan samassa asemassa kuin minä. Vertaistuki tulee vuoden aikana varmasti tarpeeseen, vain vaihto-oppilas voi ymmärtää toista vaihto-oppilasta täydellisesti.
   Oli hauska mennä tonne leirille, kun en tuntenut ketään entuudestaan. Yhden viikonlopun aikana meistä tuli iso perhe, kaikki oli kaikkien kavereita ja meillä oli hauskaa yhdessä. Niin monta eri kieltä ja kulttuuria samassa paikassa. Seuraavaksi kokoonnutaan yhteen piiritapaamisessa, johon osallistuu meidän lisäksi noin kaksisataa muuta Rotarya ympäri meidän piiriä.
  On hienoa kuulua tälläiseen organisaatioon kuin Rotaryt, tehdään niin paljon asioita yhdessä ja ihmiset, jotka tietää mitä kaikkea Rotary tekee, arvostaa sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti