2015/09/07

REST IN PEACE SUMMER

IMG_8323 IMG_8221IMG_8263 IMG_8310IMG_0916IMG_8307Kesäloma loppuu huomenna, kun kello soi puoli seitsemän ja ensimäinen koulupäivä alkaa. Olen varmaa viimeksi ekaluokalla ollut näin innoissani menossa kouluun, mutta tiedän innostuksen laskevan kun arki iskee päin naamaa. Mun kesä täällä Kanadassa on ollu huippu. Olen ehtinyt olla täällä vajaan kuukauden, aika menee niin nopeasti.
    Viimeiset kolme päivää on ollut täynnä tekemistä, olen yrittänyt olla mahdollisimman paljon ulkona, sillä mittari näyttää vieläkin plus 30. Lämpimät säät jatkuu täällä kuulemma vielä kuukauden ja kunnon syksy tulee vasta lokakuussa, joten vielä on aikaa nauttia. Perjantaina lastattiin pyörät autoon, ajettiin Lake Ontarion rannalle ja pyöräiltiin rantakatu edestakaisin. Reitti oli yhteen suuntaan seitsemänkilometriä, joten pyöräilyn aikana ehdin palaa. En ole tottunut tälläisiin keleihin, varsinkaan syyskuussa joten en osannut varautua aurinkorasvalla. Onneksi selkä ei punoita kuin vähän, mutta tänään olenkin sitten lätrännyt rasvan kanssa perjantainkin edestä. Lauantai kului Torontossa, sieltä pari kuvaa tässä postauksessa mutta erillinen postaus tulee myöhemmin.
   Tänään vietettiin kaveriporukalla R.I.P Summer- päivää. Käytiin puistossa piknikillä, jonka jälkeen mentiin uimaan. On hauska huomata kuinka monella on takapihalla uima-allas, näin lämpimillä keleillä kun nyt, se on myös erittäin kätevää. Nyt kuitenkin kello näyttää niin paljon, että on pakko laittaa huomiset tavarat valmiiksi ja yrittää nukkua. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti