2015/11/04

HALLOWEEN

1-halloweenIMG_58751-halloween1 Uusia juttuja, uusia juttuja. En ole ikinä oikeen innostunut pukeutumaan asuihin, en tunne oloani kovin mukavaksi niissä, joten en odottanut Halloweenia. Päätin kuitenkin mennä kavereiden mukana ulos ja pukeutua jotenkin, en halunnut olla ainut asuton. Ilta osottautui kuitenkin todella hauskaksi, mulla itselläni taisi olla hauskinta mun asun takia. Viime hetken älynväläys, nopea vilkaisu isän vaatekaappiin ja hauskin halloween asu oli valmis. Suomituristi aiheutti hilpeyttä myös kavereissa, omassa päässäni soi JVG:n Kran Turismo koko illan enkä voinut olla hymyilemättä aina kun näin oman peilikuvani.
     Lauantaina tehtiin myös kurpitsat terasille iltaa varten. Luulin kurpitsan veistämisen olevan helppoa, mutta mun luulot osottautui kyllä vääriksi. Saa käyttää käsivoimia ja järkeä kyllä ihan huolella ellei halua pilata kurpitsaa. Valitsin melko helpon kuvion ja onnistuin oikeastaan hyvin.
Kokemus oli hauska, en edelleenkään ole Halloweenin suurin ystävä, mutta voi olla että ensi vuonna haluankin pukeutua. Palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti